Kategoriler

Meydan

Ak Kadınlar, Başkan Baran’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundU.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Baran kadın kolları yöneticilerine seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran “Seçimlerdehiçbir rehavete kapılmadan ev ev kapı kapıdolaşarak partimizive belediyemizin yapacağı projeleri insanlarımıza anlattık. Bu çalışmaları yaparken başkanımızın değerli eşiBilge Baranhanımda bizimle beraber gayretli ve özverili bir şekilde çalıştı. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımız çok şükür Körfez Belediyesini yine Ak ellere teslim ettiler. Bunun mutluluğunu yaşıyor ve belediye başkanlığınızın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran seçimlerdeki özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kadın kolları başkanına ve bütün yönetim kademelerineteşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Baran “Kadın kollarımız ve teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız bıkmadan ve yorulmadan ev ev kapı kapı gezerek bu seçim çalışmalarında çok önemli bir görevi başarı ile tamamladılar. Bu gayretlerinden dolayı Ak Parti aileme şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi