Kategoriler

Meydan

Yeni stadın temeli ay sonu atılacak

İsmetpaşa Stadı’nın satımından sonra Alikahya’ya yapılan yeni stadın kazı çalışmaları devam ediyor. Yeni stadın temel atma töreninin ay sonunda yapılacağı öğrenildi.

 Tarihi bir değer taşıyan Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu’nun tamamen yıkılmasına çok üzülsek de Kocaeli, yakın bir zamanda yeni bir spor kompleksine sahip olacak.

FIFA standartlarında yapılacak olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli stadı, 15 günde bir maç yapılan toprak saha değil içinde amatör sporcuların faydalanabileceği yapılar, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunduran tam bir tesis olacak. Stadın yapımına bir kısım sıcak baksa da karşı olanların sayısı da az değil.

TOKİ tarafından stad yapımı için görevlendirilen şantiye şefi Gökhan Bektaş gazetemizin sorularını yanıtladı. Stadın yapımı ve sürecinden bahseden Gökhan Bektaş, spor kompleksinin bitiminin iki seneyi bulacağını ve temel atımının bu ay sonunda yapılacağını dile getirdi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın stadın yapımını yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Bektaş, Muzaffer Çintimar’ın yardımlarından çok memnun olduğunu söyledi.

TOKİ’DEN ONAY BEKLENİYOR

Alikahya bölgesine yapılacak olan 33 bin kişilik stadın temel kanalları tamamen kazılmış durumda. Kazılan alandaki toprakları farklı bir yere taşıyan TOKİ çalışanları, beton atımı için ise son pürüzleri ortadan kaldırıyor. Beton atımına başlanılması içinde TOKİ ve Spor Bakanlığ’ından onay bekleniyor. İhaleyi alan TOKİ firmasının para yönünden sıkıntıları olmadığını söyleyen Bektaş, inşaatın aksamadan süreceğini ve en kısa zamanda bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu