Kategoriler

Meydan

Özcan Efe'ye önemli yetki

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, dün geldiği ilimizde bazı ziyaretlerde bulundu. Sabah saatlerinde ilimize gelen Kader, ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile makamında bir araya geldi.

 Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, dün geldiği ilimizde bazı ziyaretlerde bulundu. Sabah saatlerinde ilimize gelen Kader, ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile makamında bir araya geldi.

İLK ZİYARET BARAN'A

Kader'e Baran'ı ziyaretinde vakfın Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı, başkan yardımcısı Muhammed Ali Işık, Körfez Şube Temsilcisi Özcan Efe ve yönetimde bulunması beklenen Zeki Kurtuluş da hazır bulundu. Ensar Vakfı heyeti ile yakından ilgilenen belediye başkanı İsmail Baran, ilçedeki STK'lara çalışmalarında her zaman destek olacaklarını söyledi.

YETKİ VERİLDİ

Öte yandan Hüseyin Kader, Baran'ı ziyaretinin ardından vakfın Körfez Şube Temsilciliği'ne atanan Özcan Efe ile diğer şube temsilcileri bir araya geldi. Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada temsilciliğe atanan Özcan Efe'ye yetki belgesi de verildi. Efe'nin yönetimde yer alacak bazı isimleri belirlediği, ancak bir kaç gün içinde listenin netleşeceği öğrenildi.

KADER  : HAYIRLI HİZMETLER

KÖRFEZ'DE DE YAPILACAK

Bu arada Gazeteci Burhan Yarar ile Belediye Meclis Üyesi Zeki Kurtuluş'un da oluşumda görev alacakları öğrenildi. Körfez ilçedeki yapılanmanın kendisini çok sevindirdiğini dile getiren Genel Müdür Hüseyin Kader, "Hayırlı hizmetlerimizin Türkiye'mizin birçok bölgesinde olduğu gibi Körfez ilçemizde de devam edecek olmasından dolayı çok mutluyuz. İnşallah Rabbim gayretinizi artırsın" dedi.

EFE : GÜCÜMÜZ; HİZMET AŞKIMIZ

Öte yandan ilçe temsilciliğine atanan Özcan Efe de, "Ensar Vakfı'mız, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle ülkemizin huzur ve mutluluğuna katkıda bulunmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Körfez ilçemizde bu bayrağı taşımak görevi artık biz gençlerdedir. Kaliteli bir yönetim oluşturacağız. İlçemizde ses getirecek projelerimiz şimdiden hazır. Genel merkezimizden ve hizmet aşkımızdan aldığımız güçle Körfez'de çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız" dedi.

 

 Genel Müdür Hüseyin Kader, Şube Başkanları ve yöneticileri Tütünçftlik Sahilde toplu olarak hatıra fotografı çektirdiler.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu