Kategoriler

Meydan

Bu kalp seni unutur mu?

Yıllar içinde hızla irtifa kaybedip amatör kümeye kadar gerileyen Kocaelispor’un bu sezon İsmetpaşa Stadı’ndaki son maçı tarihi görüntülere sahne oldu.

 Yıllar içinde hızla irtifa kaybedip amatör kümeye kadar gerileyen Kocaelispor’un bu sezon İsmetpaşa Stadı’ndaki son maçı tarihi görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin dört bir köşesinden, Bursa’dan, Ankara’dan, Trabzon ve Adana’dan gelenler, Kocaelispor’u bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemeyerek tribünleri doldurmuştu.

“HAYDİ SÖYLE HER MAÇINA GELMEDİK Mİ?”

Tarih 11 Mayıs 2008’di. Yer İzmir Atatürk Stadı’ydı. Kocaelispor yıllar sonra yeniden Süper Lig’e dönüşünü Altay’ı 1-0 yenerek ilan ediyordu. İzmir’de her yer Yeşil-Siyah’tı. Kordon, Alsancak’ı Kocaelispor bayrakları süslemişti. Bir gün sonra İzmit’e gelen Kocaelispor kafilesi, Cengiz Topel Havalimanı’ndan Belsa Plaza önüne 3 saatte gelebilmişti. Caddeler, sokaklar Kocaelispor taraftarları ile dolup taşmış, her yerde şampiyonluk kutlamaları vardı. Ne oldu bize, kim yaptı? Kocaelispor 6 yılda 4 küme birden düşerek amatöre nasıl indi? Herkes birbirini suçluyor. Sorumluluğu öbürüne atıyor. Ancak bu takımın yeniden ayağa kalkması için camianın bir bütün olması gerekiyor. Tıpkı pazar günü Yimpaş Yozgatspor maçında olduğu gibi. İsmetpaşa Stadı’nda 5 bine yakın taraftarın hep bir ağızdan söylediği şarkılar gibi: “Haydi söyle her maçına gelmedik mi?”, “Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek”, “Bu kalp seni unutur mu?”, “Kocaeli’m benim, biricik sevgilim”…

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK