Kategoriler

Meydan

Civelek: “Bir süre daha sabredeceğiz''

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 12 ilçe başkanıyla her ay sonu yaptığı yemekli toplantısında, gündeme ilişkin konularla ilgili açıklamalarda da bulundu. Antikkapı Restaurant’taki buluşmada Civelek, 10 Mayıs’ta Gebze’de başlayacak Siyaset Akademisi’ne de büyük ilgi olduğunu söyledi. AKP Derince İlçe eski Başkanı Mehmet Eryürek’in sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiri ve açıklamalarıyla ilgili konuşan Civelek, “Geceleri yazılan facebook’lardan hayır gelmez” dedi.

“BİRBİRİMİZİN TABUTLARINI TAŞIYACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Yaylak’ı Siyaset Akademisi’ne davet ettiklerini ve misafir olarak katıldığını anlatan Mahmut Civelek, “CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve diğer il başkanlarını da Siyaset Akademisi’ni izlemeye davet edeceğim” dedi. İl Başkanları ile zaman zaman görüştüklerini belirten Civelek, “Biz bu şehirde yaşıyoruz, birbirimizin tabutlarının altına gireceğiz. Bizim bir arada olmamız, bir masada çay içmemiz ve yemek yememizden şehir kazanıyor” diye konuştu.

“İKİSİ DE KOCAELİLİ”

İsmail Karaosmanoğlu’nun görevi Zafer Çubukçu’ya devrettiği AKP Gençlik Kolları Genel Merkez Kongresi’ni de değerlendiren Mahmut Civelek, hem eski, hem yeni genel başkanın Kocaelili olmasının ilimiz için şans olduğunu söyledi. Ankara’da Gençlik Kolları kongresinin ardından Derincespor maçını izlediklerini ve sevinç yaşadıklarını söyleyen Civelek, “Derince Belediye Başkanını ve ekibini kutluyor, 3.Lig’de başarılar diliyorum.”dedi.

ERYÜREK KONUSU

Mahmut Civelek, son günlerde sosyal medya üzerinden eleştiri getiren eski ilçe başkanı Mehmet Eryürek ile ilgili de değerlendirme yaptı. Derince teşkilatında birlik ve beraberliğin olduğunu, teşkilat içinde en ufak bir sorunun olmadığını belirten Civelek, Eryürek’le ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Mehmet Eryürek, İlçe Başkanlığımızı yapmıştır, hizmetleri olmuştur. Hatır biliriz, sabırlıyız. Hatırı vardır, ama bir süre daha. Biz facebook üzerinden, gazeteler üzerinden konuşmuyoruz. Geceleri yazılan facebooklardan hayır gelmez. Allah yardımcısı olsun. Biz hesap gününe inanırız, kimsenin hakkını hukuku yemeyiz.” Civelek, Eryürek’le ilgili disiplin çalışması başlatılmadığını açıkladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI