Kategoriler

Meydan

Akbulut'tan Bayram mesajı

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

 Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut; bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi.

DARGINLIKLAR UNUTULSUN, KARDEŞLİK GELİŞSİN

Başkan Akbulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirtti. İnsanların hayatlarında hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmak gerekir diyen Akbulut, "Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde gazilerimizi, şehitlerimizi ve onların yadigârları çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların da yanında olacağız" dedi.

KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM

İsrail’in Gazze’ye saldırılarını ve katliamlarını da kınayan Akbulut, “Yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sokakta çocukların kanını akıtıyor. Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanımaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı kanın durmasına vesile olur. Filistin ve Gazze’de ki kardeşlerimiz için dua edeceğiz

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”