Kategoriler

Meydan

DOĞAN, GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Bir süre önce kurulan ve genel merkezi Malatya’da bulunan Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

 Bir süre önce kurulan ve genel merkezi Malatya’da bulunan Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Derneğin İl Temsilcisi Ferhat Ertem ve yönetim kurulu üyeleri Enes Göçer ve Serdar Arıcan, yaptıkları ziyarette Başkan Doğan’a dernekleri hakkında bilgi verdiler.  Ferhat Ertem gayelerinin başta Türkiye olmak üzere bütün dünyanın maddiyatçı ruhuyla birlikte maneviyatçı ruhuyla da kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirterek” Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in fikir ve misyonu çerçevesinde projeler hazırlayarak, toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

 

GENÇ DOSTU

 

Başkan Doğan da ziyaretine gelen Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği yetkililerini tebrik edip çalışmalarında başarı dileğinde bulunarak” görüyorum ki hepiniz gençsiniz. İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Ülkemiz genç ve donanımlı bir nüfusa sahip. Bununla gurur duyuyoruz.  Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Başbakanımız da gençlere her zaman güven duymaktadır. Seçilme yası 25’e indi. Başbakanımız şimdide 18 yaşa indirmek için çalışıyor. Gerek siyasi gerekse diğer alanlarda gençlerimizin önünün açılması için her zaman bizlere örnek oldu. Bizlerde bu çizgide çalışıyoruz. Gençlerimize önem veren genç dinamik bir liderimiz var, inşallah bu genç dostu liderimiz Cumhurbaşkanımız olacak” şeklinde konuştu.

Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği Kocaeli Temsilcisi Ferhat Ertem ziyarette Başkan Doğan’a Necip Fazıl Kısakürek’in bir kitabını hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER