Kategoriler

Meydan

Körfez’in Bayanları Kahvaltıda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde protokol eşleri, bayan meclis üyeleri ve Körfez ilçede görev yapan bayan müdürler Günışığı Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde protokol eşleri, bayan meclis üyeleri ve Körfez ilçede görev yapan bayan müdürler Günışığı Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; Körfez İlçe Emniyet Müdürü eşi Gülümser Özmen, Kent Konseyi Kadın Başkanı Bahar Baykal, Körfez ilçe bayan müdürlerinden Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün, Körfez Belediyesi Körfez Belediyesi bayan meclis üyeleri Pınar Uysal, Nigar Yağız, belediye başkan yardımcıları eşleri Nukhet Denli, Rukiye Taş,Sevim Özdemir, Latife Yıldırım ve Körfez Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş katıldı.

Günışığı Derneği Tanıtıldı

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Bilge Baran, kahvaltı programının düzenlendiği Günışığı Derneği’nin çalışmaları ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren derneğin faaliyetleri hakkında kahvaltıya katılan bayanlara bilgi verdi.

Baran, Körfez Belediyesi işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde burs verebilen tek dernek olan Günışığı Derneği’nin öğrencilere olduğu kadar yardıma ihtiyacı olan 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

İlçemizde yaşayan ihtiyacı olan vatandaşlara giyim, eşya, gıda, yakıt ve sağlık gibi konularda da yardımların yapıldığını belirten Baran, kahvaltıda bulunan bayanlara derneğin faaliyet alanlarıyla ilgili ihtiyaç sahipleriyle ihtiyaç yapmak isteyip de nereye yardım yapacağını bilmeyen hayırseverler arasında köprü olmalarının önemini vurguladı.

Sıcak bir Ortamda Gerçekleştirildi

Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda bayanlar, Baran’a misafirperverliği için teşekkür ederken dernek çalışmaları ile ilgili projede birlikte yer almak istediklerini ifade ettiler.

Keyifli geçen kahvaltı sonrası Bilge Baran, misafirlerine hediyeler takdim etti.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri