Kategoriler

Meydan

3 genç ölümden döndü

Körfez’de, bakım ve onarım nedeniyle daraltılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip, bariyerlere vuran araç takla attı.

 Körfez’de, bakım ve onarım nedeniyle daraltılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip, bariyerlere vuran araç takla attı. Kazada halen araçların altında takılı olan kar lastiklerinin kaymada etken olduğu belirtildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Halit Bostan, Osman Kökçam ve Bilal Yazıcı, Yenikent’e taşınan okullarının yeni yerini görmek istediler. Halit Bostan’ın kullandığı 41 B 2247 plakalı otomobil ile yola çıkan 3 genç, Tütünçiftlik’te kaza geçirdiler. Halit Bostan, kullandığı araçla Kahveler Durağı mevkiinde bakım nedeniyle tek şeride düşen yolda hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce bariyerlere vuran otomobil, daha sonra da takla atarak ters döndü. Şans eseri yoğun trafik nedeniyle araçlar yavaş olduğu için karşı yönden gelen araçlarla çarpışmayan otoda bulunan 3 kişi kazayı hafif yaralarla atlattılar.

3 öğrenci vatandaşlar tarafından takla atan araçtan çıkartıldı ve olay yerine gelen ambulansla Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik bir süre tıkandı. Kazaya, zamanında değiştirilmeyen ve bu mevsimde yol tutma kabiliyeti azalan kar lastiklerinin et6ken olduğu belirtildi. İmam Hatip Lisesi 4. Sınıf öğrencisi 3 genç tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı