Kategoriler

Meydan

Şampiyon İlimtepe'den

Türkiye Birincisi Sevincini Başkan Pehlivan ile Paylaştı

Eskişehir Valiliği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Yunus Dede ve Çocuklar” temalı resim yarışmasında, Türkiye birincisi Körfez İlimtepe İlköğretim okulu öğrencisi oldu.Resim yarışmasında birinci olan Ayşenur Bayır, başarı sevincini ziyaret ettiği Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile paylaştı.

Eskişehir Valiliği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Yunus Dede ve Çocuklar” temalı resim yarışmasında, İlimtepe İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrencisi Ayşenur Bayır Türkiye birincisi oldu. Ayşenur Bayır, okul müdürü Tamer Terzi, öğretmeni Mücella Kaya ve velisi Emine Bayır ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. Körfez’in ilçe merkezine en uzak mahallesi İlimtepe’de kurulan,İlimtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin ödüle doymadığını belirten okul müdürü Tamer Terzi “Merkeze uzak olması bir olumsuzluk olarak algılanan İlimtepe İlköğretim Okulu, kurulduğu günden beri, ilçede imza attığı yenilikler, projeler, farklı uygulamalar, sosyal etkinlikler, akademik ve sosyal-sportif faaliyetlerle kendinden söz ettirmeyi başardı. İlimtepe İlköğretim Okulu, ülke çapında düzenlenen çeşitli resim yarışmalarında da 2007’de Türkiye üçüncülüğü ile 2010’da Türkiye Birinciliği kazanmayı başarmıştı. Bu yılda Ayşenur kızımız aldığı birincilikle bize bu mutluluğu tekrar yaşattı” dedi.

Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Pehlivan başarıların tesadüf olmadığına değinerek “İlimtepe ilköğretim okulunun eğitim, sportif ve sanatsal başarılarını sık sık duyuyoruz.Bu bir emek ürünüdür.İlçemizden bu şekilde başarılı öğrencilerin çıkması beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.Başkan Pehlivan daha sonra resim yarışmasında birinci olan Ayşenur Bayır’ı tebrik ederek ödüllendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

adnan deniz 13 Yıl Önce

öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim.tamer hocam senide tebrik ederim.yolunuz açık olsun

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım