Kategoriler

Meydan

DOĞAN YENİMAHALLE’Yİ İNCELEDİ

İzmit Belediyesi, mahallelerdeki eksikleri yerinde değerlendirmek ve yerinde çözümler üretmek amacıyla düzenledikleri inceleme gezilerini tam kadro sürdürüyor.

 İzmit Belediyesi, mahallelerdeki eksikleri yerinde değerlendirmek ve yerinde çözümler üretmek amacıyla düzenledikleri inceleme gezilerini tam kadro sürdürüyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan öncülüğünde yapılan gezilerin sonuncusu Yenimahalle'ye gerçekleştirildi.

 

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

 

Başkan Doğan'a Yenimahalle gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Belediye Daire Müdürleri ve Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın eşlik etti.  Eksikleri yerinde görüp, çözüm yöntemleri belirleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindekilerin ziyaretinden son derece mutlu olduklarını söyleyen mahalle muhtarı Tuncay Aşkın, ‘  sorunlarımızı anlatmak için belediyeye gitmeye gerek kalmıyor. Çünkü Belediye Başkanımız ve tüm ilgililer ayağımıza geliyor. Sorunları yerinde görmek çözüm için de daha yararlı oluyor. Başkan Doğan ve ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür ederim’ dedi.


VATANDAŞIN BELEDİYEYE GİTMESİNE GEREK YOK

 

Yenimahalle gezisinde vatandaşlarla teker teker sohbet edip, onların isteklerini dinleyen Başkan Doğan ‘Bizim belediyecilik anlayışımız sokakta belediyecilik anlayışıdır. Vatandaşı belediyeye değil belediyeyi halkın ayağına götürüyoruz. Bunun da yararını çok görüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başlattığımız bu uygulama sayesinde vatandaşımız isteğini, şikâyetini belediyeye gitmesine gerek kalmadan mahallesine aktarabiliyor. Yapılan hizmetler, yapımı devam eden ve planlanan projelerdeki son durumlar yerinde incelenip, değerlendiriliyor. Bu geziler sayesinde vatandaşlarımızın fikirlerinden de yararlanıyoruz’ diyerek mahalle inceleme gezisinin öneminden bahsetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu