Kategoriler

Meydan

HER ŞEY TEMİZ BİR İZMİT İÇİN

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eski eşyaların toplanması için yeni bir uygulama daha vatandaşların hizmetine sunuldu.

 İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eski eşyaların toplanması için yeni bir uygulama daha vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İzmit genelinde eski ev eşyalarının alınması için oluşturulan birim vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın. Belediye yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre  ‘Vatandaşların eskiyen koltuk, çekyat, halı ve ahşap dolaplarını Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirmeleri halinde ekiplerimiz anında müdahale ederek, görsel kirliliği oluşmadan engellemiş oluyor.’ diyerek vatandaşları bu yeni uygulama konusunda bilgilendirdi.

 

 

HABER VERİN GELİP ALALIM

 

Vatandaşların eski eşyalarından kurtulmaları için, eşyalarını ekipler tarafından alınabilecek bir yere çıkarmalarının ve 318 00 00 veya 322 04 32 numaralı telefonları aramalarının yeterli olduğunu belirten belediye yetkilileri bu uygulamaya uymanın aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunu belirttiler.

Başlatılan bu yeni uygulamayı broşür ve afişlerle tanıtan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, konuyla ilgili afişleri muhtarlık ve belediye irtibat bürolarına asarak vatandaşları bilgilendirdiklerini, vatandaşlarımızın da verilen bu numaralardan kendilerini haberdar etmelerini istediler. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ