Kategoriler

Meydan

Siyaset ve iş dünyası bu Düğünde buluştu

Körfez İlçesi’nin sevilen işadamı ve siyasetçilerinden Ali Çakır’ın kızını evlendirdiği düğünde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Emex Otel’de havuz başında yapılan düğünde siyaset dünyasının yeni ve eski temsilcileri buluştu.

 Körfez İlçesi’nin sevilen işadamı ve siyasetçilerinden Ali Çakır’ın kızını evlendirdiği düğünde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Emex Otel’de havuz başında yapılan düğünde siyaset dünyasının yeni ve eski temsilcileri buluştu.

Yerel seçimlerde siyaset arenasında da kendini gösteren ve AKP’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, İlçenin fırıncılık yapan tanınmış esnaflarından Ali Çakır ile Nurhan Çakır’ın, iki kızından biri olan Doktor Neriman Çakır, yine tanınmış ailelerden emekli Milli Eğitim Müdürü olan Süphi Ertaş ve Altun Ertaş çiftinin çocukları olan Siyami Hersek Hastanesi Kardooloji Uzmanı  Doçent Doktor Gökhan Ertaş ile evlendi. Gösterişten uzak ama gördüğü ilgiyle de yaklaşık 2 bin kişinin bir araya geldiği düğünde, Milletvekili Zeki Aygün’de gençelerin mutluluğuna katıldı. Ali Çakı r konuklarıyla tek tek ilgilenirken, havuz başında yapılan törende, gençlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Nikahta 9 kişi şahitlik yaparken, şahitler arasında Zeki Aygün, İsmail Baran, Mustafa Efe, Necip Yazıcı, Cemil Tüysüz, Şakir Gözütok, Mustafa Özdağ gibi isimler yer aldı.

Düğün töreninde, Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Belediye eski Başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan, KTO Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Körfez ve İl Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Galatasaraylılar Derneği Körfez Başkanı Ahmet Önal, AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, AKP Körfez İlçe Yöneticileri katıldılar. Düğünde, AKP’nin yerel seçimlerde aday ayayları olan Aynur Vergili, Öznur Gökkaya, Sinan Barış Kaya, Cihat Demirok’ta salonda yer aldılar.

Kalabalığı nedeniyle oldukça gösterişli olan düğünle, Neriman Çakır ve Gökhan Ertaş ömür boyu birlikte olmaya ‘’Evet’’ derlerken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nikah defterini geline verdi. Şahitlerin imza atmalarından sonra piste çıkan gelin ve damat yakınları, horon teperek yöresel oyunlarla gecenin tadını çıkarttılar.









Yorumlar

AHmet 10 Yıl Önce

allah nazardan korusun

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kanser Savaşçısı Annenin Yürüme Hayali 2 Milyon Liralık Engele Takıldı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Çocuklara Güvenli Oyun Alanları
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfez Viyadüğü’nün Altı-Üstü Dönüşecek
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Büyük Dönüşüm Başlıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Demir Çelik Sektörü, Yıldız Demir Çelik’in Platin Sponsorluğunda Steelorbis Etkinliğinde Buluştu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Erkek Sağlığında Sessiz Tehlike: Prostat Kanseri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Yeni Döneme Güçlü Hazırlık
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Gölcük İçin Yeni Müjdeler Verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Yıldız Entegre’den Karbon Ayak İzini Azaltan Yolculuk
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başiskele Sahilinde Üstyapı Sil Baştan