Kategoriler

Meydan

Özel düzenekli hırsızlar polise yakalandı

İzmit’te bulunan bir alışveriş merkezinde hazırladıkları özel düzenekli çantayla mağazalardan hırsızlık yapan biri Filistin diğeri Suriyeli iki kişi polis tarafından yakalandı.

 İzmit’te bulunan bir alışveriş mağazasına gelerek ellerindeki özel düzenekli çantalarla hırsızlık yapan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit Real AVM içerisinde bulunan bir tekstil mağazasında çalışan görevliler bazı giysilerin eksik olduğunu fark edince mağazadaki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, hareketlerinden şüphelenilen ve elindeki çantayla sık sık kabinlere giren bir şahıs fark eden mağaza görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını mercek altına aldı.

 

Tutuklandılar
Hırsızlık olayından 5 gün sonra aynı iş yerine yeniden gelen hırsızları gören mağaza görevlisi durumu polis ekiplerine bildirdi. Mağazaya gelen polis ekipleri Suriyeli İsam Ahmet Ali (27) ile Filistinli İbrahim Mahmut (21) isimli şahsı gözaltına aldı. Şahısların ellerinde bulunan çantaların içerisinin alüminyum folyo ile kaplandığı ve bu şekilde çaldıkları giysilerin üzerlerinde bulunan alarmların ötmediği öğrenildi. Yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılar, Saraybahçe Polis Merkezi’nde tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu