Kategoriler

Meydan

AKP milletvekili Aygün kızı Merve’yi evlendirdi

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, kızı Merve’yi evlendirdi. Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı.


AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile ev hanımı Şükran Aygün’ün TÜPRAŞ’ta kimya mühendisi olan kızları Merve ile Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri Başkanı Ömer Esastürk ve ev hanımı Ayşe Esastürk’ün inşaat mühendisi oğulları Mehmet, hayatını birleştirdi. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde yapılması planlanan nikah töreni aniden bastıran yağmur nedeniyle iç mekana taşındı. İçerideki salona sığmayan davetliler için tesisin üst katı da hizmete açıldı. Davetlilerin nikahı görmeleri için canlı yayın kuruldu.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Merve ve Mehmet Eren’in nikah törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Milletvekilleri İlyas Şeker, eski milletvekili Osman Pepe, Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, KOTO Başkanı Murat Özdağ, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ŞAHİTLERDE AKP GEÇİDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nın kıydığı nikahta şahitlikleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Mardin Milletvekili Veysi Şahin,İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek üstlendi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK
GÜNDEM
80 Kez Görüntülendi.
ACI OLAY: KIZININ DÜĞÜNÜNDE FENALAŞAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
SOKAK KÖPEKLERİ YAVRU KÖPEĞİ VE KEDİYİ PARÇALADI: O ANLAR KAMERADA