Kategoriler

Meydan

Körfez Belediyesi Yol Açma Atağında

Körfez Belediyesi Yol Açma Atağında

 İlçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka kent olma yönünde ilerleyen Körfez Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez Belediyesi, yeni imar planı doğrultusunda Kışladüzü Mahallesinde imara yeni açılan yolun oluşturulması için çalışma başlattı.

Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Körfez’in gelişimine de katkı sağlıyor. Körfez Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol ve asfalt ekibi tarafından Kışladüzü mevkiindeki yeni imar yolunu en kısa zamanda halkın hizmetine sunmayı hazırlanıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran iş makineleri eşliğinde bölgede yoğunlaştırdığı çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye gitti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran’a Belediye Başkan yardımcıları eşlik etti. Bölgede bir takım incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Baran, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından teknik bilgiler aldı.

Başkan Baran “Yol Medeniyettir Anlayışına Uyuyoruz”

Yol yapım çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin araç ve ekipmalarıyla Kışladüzü Mahallesi Cihangir Sokak mevkiinde yeni imara açılan yolda çalışmalar aralıksız sürdürüyor. 300 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde olan yeni imar yolu ile Kışladüzü mahallesinden D–100 kara yoluna bağlantısı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı İsmail Baran yol medeniyettir anlayışına uyarak Körfeze yeni yollar ve yeni projeler kazandırıyor. Halkın en büyük ihtiyaçlarına öncülük veren Körfez Belediyesi, gece gündüz demeden çalışarak hizmetleri Körfez halkına sunuyor. Aşağı ve Yukarı Hereke bölgesinde ummalı çalışmalar devam ederken vatandaşlar, hizmetlerin başlamasıyla büyük bir memnuniyet yaşadıklarını ifade etti.

Körfez Halkının Takdirini Kazanmak Kadar Güzel Bir Şey Yok

 

Şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

 İş Makinelerinin dur durak bilmediği Körfez’de yolları belli bir program dâhilinde açarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirten Başkan Baran açıklamalarına şöyle devam etti, “Körfez Belediyesi olarak imara açtığımız yeni yerler gerçekten bölgemizin en güzel yerleri. Burada yürütülen yeni yol çalışması da imara açılan bu yerleri daha da cazip bir duruma getirecektir. Dağ Eteği bölgesinde artık alt ve üstyapı çalışmalarına başladık. Kentimizin yarınlarını oluşturmak, sağlam zeminler üzerine oturmuş bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Bu düşünceyle Kışladüzü mahallemizde imara uygun yeni bir yol açtık. Büyük ölçüde yapı çalışmalarını bitirdik ve şimdi üst yapı çalışmalarına başladık. Faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirip, bu bölgede ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız. Böylelikle başlatılan çalışmalarda modern yaşam alanlarını ve yollarını hazır bir şekilde vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Bu çalışmalardan dolayı vermiş olduğumuz rahatsızlık adına Kışladüzü mahallemiz sakinlerine ve tüm Körfezli kardeşlerime göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ediyorum. Yeni açmış olduğumuz imar yollarımızın ilçemize, mahallemizdeki hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu