Kategoriler

Meydan

Yeni Eğitim Öğretim dönemi Öğretmen ve Öğrencilerimize hayırlı olsun

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2014/2015 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması nedeniyle bir açıklama yaparak, Yeni eğitim-öğretiminin öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olsun dedi.

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2014/2015 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması nedeniyle bir açıklama yaparak, Yeni eğitim-öğretiminin öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olsun dedi. Elimizdeki en büyük sermaye, insan sermayesidir. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin gül bahçesindeki renk renk güller olduğunu unutmayın.

 

Bu çiçeklerinize gerekli ilgiyi gösterirseniz, onlara sevecenlikle ve dostlukla yaklaşırsanız, eğitimde çok daha farklı bir noktaya geleceğiz dedi. Başkan Ellibeş, öğrencilerinde büyüklerinin gece-gündüz kendileri için çalıştıklarını unutmamalarını, onların emeklerini boşa çıkarmamalarını diliyorum.

 

Ülkemizde en büyük yatırım Eğitime yapılmaktadır. Zira geleceğin dünyasında ayakta kalabilmek, hak ettiğimiz yerlere ulaşabilmek için ekmek kadar, su kadar ihtiyaç duyacağımız şey, Cumhuriyetin banisi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği, Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerdir dedi.

 

Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş, Gençlere şunu tavsiye ediyorum; oku, düşün, uygula neticelendir. Çocuklarımızın hedefi bu olmalı. Okuduğumuzu düşüneceğiz, düşünmek yetmez, düşündüğümüzü uygulama alanına sokacağız, pratik alanda yaşama geçireceğiz. Bu da yetmez, neticelendireceğiz, neticesi olmadıktan sonra anlamı yoktur. Sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak modern bilime dayalı bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, öz güveni yüksek bireyler olarak görmekten onur duyacağım dedi.

 

Bu duygularla yeni Eğitim ve Öğretim dönemimin Ülkemize, Milletimize, Öğrencilerimize, Eğitim Camiasının tüm bireylerine hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu