Kategoriler

Meydan

Piyade Albay otomobilinde intihar etti

EDOK Muhabere Hizmet Destek Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Albay İsmail Çetiner, ıssız ve ağaçlık bir alanda otomobilinde başından tabancayla vurulmuş olarak bulundu.

Geçmişte Kocaeli Merkez Komutanlığı görevinde de bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı EDOK Muhabere Hizmet Destek Komutanlığı'nda görevli kıdemli albay İsmail Çetiner (49), Knauff Alçıpan Fabrikası'nın arka tarafında bulunan ağaçlık alanda otomobilinde kafasından tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Çetiner'in bir yıl önce eşinden boşandığı ve ailevi sorunlar nedeniyle ‘intihar` ettiği ileri sürüldü. 

İddialara göre; Kartepe Salim Dervişoğlu Caddesi Knauff Alçıpan Fabrikası mevkiindeki ağaçlık alan içerisinden fatura yatırmaya giden bir kişi, ağaçlık alandan geçerken 41 NS 121 plakalı bir otomobil içerisinde kanlar içerisinde bir ceset görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, yaptıkları çalışmaları sonucunda şahsın kıdemli albay İsmail Çetiner olduğunu belirledi.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda askeri personel geldi. Polis ve askeri ekipler aracın bulunduğu bölgeyi çember altına alarak inceleme başlattı. Bölgede yapılan araştırmaların ardından Çetiner, otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Çetiner'in sağ şakağından kendini vurduğu ortaya çıktı. 

Çetiner'in yakınları acı olayı duyunca hemen Asri Mezarlığa akın etti.  Burada  otopsisi tamamlanan Çetiner'in cenazesi Türk Bayrağı`na sarılarak Gölcük Askeri Hastane morguna götürüldü. İntiharederek yaşamına son veren kıdemli albay İsmail Çetiner'in bir sene önce eşi Nilgün Çetiner'den boşandığı ve bir de kızı bulunduğu öğrenildi.

Çetiner'in boşanma meselesi yüzünden kendi ailesiyle de sorunlar yaşadığı, bunalıma girdiği ve bunalımdan bir türlü çıkamadığı iddia edildi. Bir sene önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı eşiyle barışamadığı ve bunalımda olduğu için intihar ettiği iddia edilen Çetiner için yarın tören düzenlenecek. Çetiner'in cenazesi Değirmendere Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Değirmendere Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Yozgatlılar Hünkar Çayırı’nda “Birlik ve Beraberlik” İçin Buluştu
GÜNDEM
41 Eserle ‘Kumaşların Aşkı’ Sergisi Açıldı
GÜNDEM
Körfez’de Aşıklar Gecesi
GÜNDEM
Minik Yüreklere İlk Yardım Bilinci Aşılandı
GÜNDEM
Gebelik Ve Doğuma Hazırlık Eğitimleri Başlıyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
İSU, DEV HİZMETLERİ GÜN GÜN DEVREYE ALACAK
GÜNDEM
OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 1 YARALI
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
OKUL YOLUNDAKİ ŞİDDETE MAHALLELİDEN TEPKİ
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ’DE ATA TOHUMUNUN İLK HASADI YAPILDI
GÜNDEM
BU PROJE GEBZE TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK