Kategoriler

Meydan

CHP Körfez mahalle toplantılarını Başlattı

CHP Körfez İlçe, Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile birlikte ilçedeki mahalle toplantılarını başlattı.

 CHP Körfez İlçe, Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile birlikte ilçedeki mahalle toplantılarını başlattı.

İlk olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde toplantı yapan CHP Körfez İlçe Yönetimi, Genel seçime Hazırlık kapsamında mahalle halkı ile bir araya gelerek sorunları konuştular. Mahallenin problemlerinin konuşulduğu toplantıdan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili hazırlıklar görüşüldü.

Çalışmanın ikinci toplantısı Hereke’de gerçekleşti. Bu toplantıya da Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, , İl Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semra Başlak, İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir, İbrahim Fortacı, Nilgün Solakoğlu katıldı. Hereke’nin sorunlarının konuşulup not edildiği toplantıda, parti içi görüşmeler de yapıldı. İlçe Başkanı Tuğman Kayalı’nın, oy oranını arttırmak için nasıl çalışmalar yapmalıyız sorusuna, Haydar Akar ev ziyaretleriyle çalışmaların yapılması gerektiği yanıtını verdi.

Haydar Akar, genel seçimlere az zaman kaldığını ve çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyleyerek, ‘’Ev ev dolaşarak seçim çalışmalarına yön verin, ancak bu şekilde her adrese ulaşırsak seçimlerdeki başarımızı arttırır, oy oranımızı yükseltiriz’’ dedi.

Mahalle çalışmalarının devam edeceği ve hazırlanacak raporların çalışmalara yön vereceği belirtildi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu