Kategoriler

Meydan

ALLAH KILICINIZI KESKİN ETSİN

Son Valiler Kararnamesiyle Hatay Valisi olan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

 Son  Valiler Kararnamesiyle Hatay Valisi olan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı anlamlı mesajlar verildi.

 

SİZİ UNUTMAYACAĞIZ

 

Vali Topaca’nın ziyaretinden büyük şeref duyduğunu belirten Başkan Doğan “ valimiz ile gerçekten çok uyumlu bir dönem geçirdik. Kendileri son derece pratik,  özellikle belediyeciliğin kurallarını, Ankara’yı bilen, sahada da sürekli bulunan bir vali olarak bize çok büyük destekler verdiler. Ben, belediye başkanlığım bir tarafa bir Kocaelili, bir İzmitli olarak ilimizde hizmet verdiği süre içerisinde şehrimize verdiği hizmetlerden dolayı valimize çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde yapılan fiziki işlerin dışında sosyal açıdan da çok güzel destekleri ve çalışmaları oldu. İlimizin asayişi, huzuru ve refahı konusunda çok önemli hizmetler sunuldu. Ülkenin diğer bölgelerinin de bu hizmetlere ihtiyacı var. Kendisini çok daha farklı zorluklar bekliyor ama zorluklar da kendisini çekebilecek kişiler gönderiliyor. Biz ilişkilerimizi sürdüreceğiz. Her şey için teşekkür ediyoruz. Allah orada da kılıcınızı keskin etsin. Kocaeli sizi hiçbir zaman unutmayacak” dedi.

 

 

İKİNCİ MEMLEKETİM

 

Başkan Doğana güzel duygu, düşünce ve dilekleri için teşekkür eden Vali Ercan Topaca da “İzmit’te, Kocaeli’nin genelinde çok huzurlu çalıştık. Başkanımızın da olumlu yaklaşımları,  katkıları işbirliğine açık bir yönetim tarzı ile bizim tarzımız ve yönetim usulümüz çok uyuyor. Ortak çalışma, istişare, proje ve yatırım yapma dâhil İzmit’te Nevzat Beyle çok fazla uygulama imkânımız oldu. Görev süremiz boyunca gösterdiği ilgi, alaka destek ten dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Belediyeler, insanların hayatını doğrudan doğruya etkileyen kurumlardır. Onların çalışmaları kentimizdeki insanların hayat kalitesi, refahını arttırıyor. İzmit ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşıma ve yaşanabilir bir kent olma konusunda başkanımızın olumlu katkılarının olacağını biliyorum. Burasıyla ilgili bana düşen bir iş olduğunda her zaman severek yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çok güzel dostlarımız ve dostluklarımız var. Bundan sonrada burayı ikinci memleketim olarak göreceğimi bilmenizi istiyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu