Kategoriler

Meydan

Yeni kaymakam göreve başladı

Vali yardımcıları atamalar kapsamında İzmit İlçe Kaymakamlığına atanan Ersin Emiroğlu ilimize gelerek makamına oturdu. Oldukça samimi içten ve mütevazı yaklaşımları ile dikkat çeken kaymakam Emiroğlu’nu makamın da ilk ilçe daire müdürleri ziyaret etti.

 İzmit Kaymakamı olarak görev yapan Osman Kaymak’ın Tunceli Valisi olarak atanmasının ardından, bir süredir kaymakamlık makamına atama yapılmamıştı. Yayınlanan son genelge ile Didim Kaymakamı olarak görev yapan Ersin Emiroğlu, İzmit Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Emiroğlu, resmen görevine başlayarak daire müdürleri ile tanıştı. Daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Emiroğlu, Kocaeli’yi yakından tanıdığını ifade etti.

 

YOL GÜZERGAHIMDI

Üniversite yıllarından beri Kocaeli’yi bildiğini ifade eden Kaymakam Ersin Emiroğlu, “Üniversiteyi İstanbul’da okuduğum için o yıllardan beri Kocaeli’yi biliyor ve tanıyorum. Bir nevi yol güzergahımdı. Kocaeli’de o yıllardan beri çok fazla arkadaşım var. Ayrıca Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde kaymakamlık yaptım. Bu sebeple de Kocaeli’yi oldukça yakından tanıyorum. Bu kentin sokaklarında gezmişliğim oldukça fazla” dedi.

 

HUZUR İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

İzmit’e geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Emiroğlu, “İzmit’e isteyerek geldim. İki kızım da İstanbul’da üniversitede okuyor. Onlara yakın olmak ayrıca beni mutlu etti. Umuyorum ki burada huzur içinde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. İzmit büyük bir ilçe. Bu ilçeye yakışır hizmetler yapmak için mesai harcayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” açıklamasında bulundu.

 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK