Kategoriler

Meydan

Üzülmez, TDBB Toplantısına Katıldı

Üzülmez, TDBB Toplantısına Katıldı

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığını yaptığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) İstanbul Zeytinburnu’ndaki genel merkez binasında yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de 25 kişilik yönetim kurulu üyesi ile toplantıda hazır bulundu.

30 Mart yerel seçimleri ardından haziran ayında olağanüstü genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunu oluşturan TDBB, ilk yönetim kurulu toplantısını da birlik başkanlığını da yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nezaretinde İstanbul’daki genel merkez binasında gerçekleştirdi. 10 farklı ülkeden 200 belediye başkanı ve meclis üyesinin üyesi olduğu TDBB’nin 25 kişilik yönetim kurulunda yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yeni yönetim kurulu toplantısında yerini aldı.

TDBB yönetim kurulunda yer alan Başkan Üzülmez, birlik başkanlığını da yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte önemli bir görev daha üstlenmenin sorumluluğu ve bilinci ile yerel yönetimlerle ilgili bilgi ve tecrübelerini ulusal ve uluslararası paydaşları ile paylaşacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu