Kategoriler

Meydan

Ellibeş Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunu ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki Hicret Cami altındaki Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunu ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki Hicret Cami altındaki Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunu ziyaret etti. Başkan Ellibeş’i Din görevlileri Dernek Başkanı ve Kervansaray Cami İmamı olan ve Bu çalışmanın sorumlusu olarak görev yapan Tacettin Tarı karşıladı.

Başkan Ellibeş ziyaretinde Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursundaki öğrencilerle sohbet etti, pinpon oynadı, derslerine girerek bir süre görüştü. Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Tacettin tarı ve diğer Din görevlileri Başkan Ellibeş’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Tarı, Başkan Ellibeş’e Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kursa 20 Öğrencinin katıldığı, onlara eğitimin dışında sosyal faaliyetlerinde sağlanıldığını, Öğrencilere sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin verildiğini akşamda evlerine servisle götürüldüğünü belirtti.

Bu projenin Kocaeli genelinde ilk olduğunu söyleyen Tacettin Tarı, Proje Taşımalı sistemli Hafızlık kursu olduğunu, bu proje aynı zamanda Kocaeli için pilot bir proje olarak örnek teşkil edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursunun böyle bir proje ile çalışmalarına başlamış olmasından dolayı kutladığını belirterek, Gölcük Belediyesi olarak Çocuklarımızın burada güzel bir hizmet almaları noktasında imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız dedi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı