Kategoriler

Meydan

Tuğman Kayalı’dan suç duyurusu

Tuğman Kayalı’dan suç duyurusu

 CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Dubai Port Limanı için verilen durdurma kararının uygulanmaması nedeniyle yetkililer hakkında suç duyurusu yaptığını söyledi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Danıştay 14. Daire Başkanlığı tarafından verilen, Dubai Port Limanı çalışmalarının durdurulması ve Çed raporunda belirtilen alanların yeniden planlama yapılması gerekirken yapılmaması hususunda verilen kararın da uygulanmaması nedeniyle verilen durdurma kararının uygulamaya konulmaması nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tuğman Kayalı,  Danıştay kararının bir an önce uygulanması gerektiğini belirterek, ‘’İl ve ilçe yetkilileri alınan mahkeme kararını görmezden geliyorlar ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu nedenle suç duyurusunda bulunuyoruz. Danıştay kararı nedeniyle çalışmalar devam ediyor ve hiçbir yetkili makam buna dur diyemiyor. Bu nedenle suç duyurusunda bulunuyoruz’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı