Kategoriler

Meydan

Körfez’de Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Körfez’de Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

 Kış sezonunun açılmasıyla birlikte Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Körfez’in Cadde, sokak ve mahallelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Çalışmalar Titizlikle Sürdürülüyor

Çamlıtepe mahallesi, Kocatepe caddesi ve Fatih mahallesi Evrensel sokakta asfalt serim çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, Körfez’i güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor. Oluşturulan profesyonel ekiplerce yürütülen çalışmalar bölge sakinlerini mağdur etmeden çalışmalarını titizlikle sürdürülüyor.

Körfez Prestij Kazanıyor

Ekiplerin çalışma yaptığı noktalarda ilk olarak eski asfaltı freze ile kazılıyor, bunun ardından caddeye yeni asfalt serilimi yapılıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın en çok dikkat ettiği hususlardan birisi de şehir estetiği. Kentin estetiğini bozmadan ve her çalışmada modern projeler üretip Körfeze estetik kazandırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmasını şehir estetiğine uygun olarak yapan belediye ekipleri Körfezin mahallelerine prestij kazandırıyor.

Çalışmalar Takdirle Karşılanıyor

Körfezin yollarının kaliteli olması kentin kalitesini ortaya koyuyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren “Yol Medeniyettir” diyen Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa sürede Kışladüzü Mahallesi ve Tütünçiftlik’te imara yeni açılan yolun oluşturulması için çalışma başlatmıştı. Aynı şekilde oluşan kötü hava koşulları sonucu eskiyen ve yıpranan yolların bakım ve onarım çalışmalarına da ara vermeden aynı gün içinde neticelendiren Başkan Baran halk tarafından takdirle karşılanıyor.

İş Makineleri Dur Durak Bilmiyor

Yapılan asfalt çalışmaları ile birçok ilçeye örnek olan Körfez Belediyesi yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiriyor. İş Makinelerinin dur durak bilmediği Körfez’de yolları belli bir program dâhilinde bakım onarım ve asfalt serim çalışmaları ara vermeden yapılacak. 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu