Kategoriler

Meydan

Kocaeli Birincisi Berna Akın’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

İstiklal Marşını okumada Kocaeli birincisi olan Bekir İlhami Fatma Nedime Calp İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencisi Berna Akın, Okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Abdulhalik Köse  Başkan Yıldırım öğrencilerin yaptığı kitap ayracını hediye etti.  Okullarının Karamürsel genelinde düzenlenen bilgi yarışmasında birinci, Kocaeli genelinde düzenlenen  yarışmada ise üçüncü olduğunu belirten Müdür Köse, az öğrencileri olmasına rağmen yarışmalardan derece almadan dönmediklerini söyledi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise okulun başarılarından dolayı Müdürü Abdulhalik Köse ve İl genelinde en güzel istiklal marşını okuyarak ilçeye gurur yaşatan Berna Akın’ı tebrik ederek ödüllendirdi.

Okul Müdürü Abdulhalik Köse ve başarılı öğrenci Berna Akın’a ziyaretleri sırasında Berna Akın’ın babası Adem Akın, okul öğretmeni Esra Yuvak, Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Tosun ve Yönetim Kurulu Üyesi Şennur Açıkel eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım