Kategoriler

Meydan

Baran’dan Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Ziyaret

Oluşturduğu profesyonel hizmet altyapısıyla Körfez esnafının yüzünü güldüren Başkan Baran, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü yeni binalarında ziyaret etti.

 Oluşturduğu profesyonel hizmet altyapısıyla Körfez esnafının yüzünü güldüren Başkan Baran, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü yeni binalarında ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Yahya Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Körfez esnafının her türlü istek ve taleplerini en iyi şekilde dile getirerek organize eden Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Odası yeni hizmet binasında vatandaşın hizmetine girdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Sivil Toplum Kuruluşları ile sık sık gerçekleştirdiği toplantılarla esnafa ve Körfez’e birçok yenilik getirdi.

Binalarını ve yerlerini değiştiren Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Yahya Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , ”Körfez’e en şekilde hizmet vermek için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bizler seçilmiş yöneticiler olarak tek bir amacımız var oda Körfez’e hizmet etmektir” dedi.

Belediye Olarak Halkımıza Kapılarımız Her Zaman Açık

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek, STK’larımızla sürekli görüşmeler halindeyiz, hepimiz Körfez için ne yapabiliriz bunun derdindeyiz. Körfez’e nasıl faydalı olabiliriz. Esnafımızın istek ve taleplerini nasıl hallederiz, vatandaşlarımıza en güzel nasıl hizmet verebiliriz konularını görüşerek fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerilerini alıyoruz. Bütün taleplerin üstesinden el birliğiyle geleceğimiz inancım tam. Belediye olarak bütün halkımıza kapımız her zaman açık” dedi.

Körfez’deki Başarıların Sebebi Birlik ve Beraberlik

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez’deki birlik ve beraberliği takdir ettiğini belirterek, “Burada başarılar bu şekilde geliyor. Bir işte başarılı olmak gerekiyorsa o konuda birlik içerisinde çalışılması gerekmektedir. Körfez’deki başarıların büyük bir sebebi bence buna bağlı” dedi. STK’ların kaymakamlık ve belediyeler ile sürekli iletişim halinde olması vatandaşa daha net ve kaliteli hizmet getirir” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor