Kategoriler

Meydan

Erenler'de Yol İsyanı

25Erenler Mahallesi’nde bozuk yollarda aylardır bir çalışma yapılmadığını söyleyen mahalleliler, İzmit Belediyesi’nin vurdum duymazlığına isyan etti.

İzmit Erenler Mahallesi sakinleri, mahalle aralarındaki yolların çukurlarla dolu olmasına isyan etti. Aylardır yollarla ilgili bir çalışma yapılmadığını ifade eden mahalle sakinleri seslerini kimseye duyuramamaktan dertli. Mahalle sakinlerinden Esin Tosunoğlu, aylardır hiçbir çalışma yapılmayan sokaklarda insanların yürümekte bile zorlandığını söyledi. 
 
İzmit Belediyesi`nin 9 ay önce çalışma başlattığını ancak Büyükşehir Belediyesi ile yetki anlaşmazlığına düşen belediyenin çalışmaları durdurduğunu kaydeden Tosunoğlu, “Aradan bir kış geçti, hala bir şey yapılmadı. Kışın, çamur deryası olan sokaklardan geçilmezken yazın da tozdan hiç birşey yapamaz olduk” diyerek sitem etti.
 
Erenler Mahallesi`nde bulunan İmalat, Eray, Yaşam, Eren ve Nihal Sokak`ın dereleştiğini belirten Tosunoğlu, “Burada alt yapı çalışması yaptılar. Yeni borular döşediler. Ancak üstün körü yapılan çalışmalar neticesinde döşenen borular taş ve toprakla doldu” şeklinde konuştu. Fuat Tosunoğlu ise “Yollardaki çukurdan geçemiyoruz” sözleriyle şikayetini özetledi. 
 
“Her yer pislik içinde. Yolları kendim süpürüyorum. Belediyenin buralarla ilgilendiği yok” diyen Fuat Tosunoğlu`ndan sonra mahallenin fırıncısı Mehmet Kalender de isyan etti; “Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan toz nedeniyle evimizde oturamıyoruz. Camiye bile giremiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Evinin önünde çalışma yaparken araç altında kalan ve bacağından yaralanan Mustafa Yılmaz ise, “3 ay önce evimin önündeydim. Yukarıdan aşağıya gelen bir araç beni altına aldı, sonra duvara sıkıştırdı ve kaçtı. Bacağımdan yaralandım. 3 aydır çekiyorum. Bozuk yollar başıma bela oldu. Hiçbir yetkili de ilgilenmiyor” dedi.  
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım