Kategoriler

Meydan

Gebze, Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ilçesine yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatı son sürat ilerliyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun alt yapısına yönelik başlattığı tesisleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yüzme branşına ciddi önem veren Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alana yönelik tesis hizmetinde de çalışmalarını devam ettiriyor. Gebze’de yapımına başlanan  Olimpik Yüzme Havuzunun çalışmaları devam ediyor. Tesis tamamlandığında Türkiye’ye gurur kaynağı olacak ve geleceğin şampiyonlarına  armağan edilecek.

 

İKİ AYRI HAVUZ OLACAK

Olimpik Yüzme Havuzu, Gebze Şehir Stadyumu arkasındaki mevcut kullanılmayan alanda inşa ediliyor. Toplam kapalı inşaat alanı 11 bin 850 metrekare olan tesiste olimpik, ısınma ve çocuk olmak üzere iki ayrı havuz yer alacak. Tesis bodrum ve zemin olmak üzere iki kattan meydana gelecek. Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25x50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16x25 ölçülerinde ısınma havuzu ve 4.50x11.00 ebadında bir de çocuk havuzu bulunacak. Tesisin Olimpik Yüzme Havuzu bölümüne 750 seyirci kapasiteli tribün yapılacak.

 

SPORCULAR İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Tesiste bir sporcu için gerekli tüm imkânlar titizlikle düşünüldü. Soyunma odaları, sauna, masaj, fitness center, teknik merkezler ve ısınma salonu gibi bölümlerin yer aldığı Olimpik Yüzme Havuzu’nun birinci katında danışma, bilet satışı, büfe, ofis, seyirci fuayesi, kafeterya ve mutfak yer alacak. Tesisin havuz ve tribün çatısı çelik çatı olup, üzeri kenetli sistem trapezoidal kaplama şeklinde düzenleniyor. Dış cephe kaplaması ise alüminyum kompoze panel olarak düzenleniyor. Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının bitimiyle yüzücüler, tam donanımlı ve modern bir spor tesisine kavuşmuş olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Müdür Kurt’a AK Partili Orak’tan Ziyaret
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
İsmail Akova Kızını Evlendiriyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Coşkusu Körfez’de Taekwondo Şenliğiyle Yaşandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Baraçlı’dan Dev Projeye Kalite Ve Hız Vurgusu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Esnaf Odası’ndan Emniyet Müdürü Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Son 6 Yılda 897 Camiye Boya Desteği
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Yukarı Hereke Esnafına Ziyaret
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Yaz Akşamlarına Ritim Katıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Danilos Pizza, Kocaeli Kadın Basketbol Kulübü Oldu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın İzmitli Şampiyonu Kutladı