Kategoriler

Meydan

KAYMAKAM CAN, CHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Can, efsane Kaymakam Yüksel’in Yanında staj görmüş

 Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, gün geçtikçe ilçede varlığını hissettirmeye ve sevilmeye devam ediyor. İade-i ziyaretlere başlayan Kaymakam Can, CHP Körfez İlçe Yönetimine yaptığı ziyaret sırasında, ilçeye yabancı olmadığını ve uzun yıllar önce Körfez’de Kaymakam olarak görev yapan ve halen Ankara Valisi olan Alaaddin Yüksel’in yanında staj yaptığını, Körfez adı verildiği zamanda ilçede olduğunu söyledi.

Sıcak tavırları ve her konuya hakim oluşu ile dikkat çeken Kaymakam Hasan Hüseyin Can, CHP’yi ziyareti sırasında kendisine iletilen konular hakkında da açıklama yaparak, ilçe sorunları ile yakından ilgilendiğini gösterdi. Kaymakam Can, CHP’nin partiler içinde yönetiminde en çok bayan bulunduran parti olduğunu hatırlatarak, Körfez’de ki durumu sordu. İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, neredeyse erkeklere kota uygulanacak oranda yönetimde çok bayanın yer aldığını söyledi.

Kaymakam Can, siyasi partilerin demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğunu söyleyerek, ‘’Eleştirilerinizi bekliyorum, bunlar olumlu ya da olumsuz fark etmez. İlçenin yönetiminde, sorunların tespitinde sizlerin de görüşlerinize ihtiyacımız var’’ dedi.

Tüpraş çekildi

Ziyaret sırasında Kaymakam Hasan Hüseyin Can’a, ilçedeki sanayileşme ve Dubai Port’un mahkeme kararları soruldu. Kaymakam Can, kendisini bu konuyla ilgili olarak Bakan’ın da ziyaret ettiğini söyleyerek, ‘’Mahkeme kararları bulunuyor, bu şirket hakkında verilen çed raporlarından biri iptal oldu, diğeri halen geçerli. Tüpraş’ta açılan mahkemede müdahil olmaktan vaz geçti ve çekildi. Bu konuyla artık üst makamlar ilgileniyor, bizden de rapor istendi ve gelişmeler takibe alındı’’ dedi.

İstihdam

CHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Fortacı, ilçenin sanayi kenti olduğunu, ancak halkın bunun karşılığını göremediğini söyleyerek, ‘’Gübretaş’ın kokusunu ve sıkıntısını biz çekiyoruz, okulu Başiskele’ye yapıyor. Şimdi de amonyak tankı kurmaya çalışıyorlar. İlçedeki sanayi kuruluşları en az her aileden bir kişiyi istihdam etmeli ve bir kişi ailede sigortalı olmalı’’ dedi.

Kaymakam Can söylenenlerin doğru olduğunu ve yapılacak toplantılarda konunun gündeme getirileceğini söyledi. Kaymakam Can’ın ziyareti sırasında CHP İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Belediye meclis Üyeleri İbrahim Fortacı, Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir ve ilçe yönetimi üyeleri yer aldı. Ziyarette, aşure, çay ve kurabiye ikram edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı