Kategoriler

Meydan

GÖRSEM’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÖRSEM Başkanı Dursun Karaman ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi

 GÖRSEM Başkanı Dursun Karaman ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Görme Engelliler Dayanışma Derneği (GÖRSEM) Başkanı Dursun Karaman ve yöneticileri AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın konuğu oldu. Geçtiğimiz gün parti binasında gerçekleştirilen ziyarette İlçe Yöneticileri Çağlayan Duman ile Özcan Aygün de yer aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, Ali Korkmaz’ın yeniden başkanlığa seçilmesini tebrik eden Dursun Karaman, “Bu zamana kadar çok güzel çalışmalar yaptınız bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

‘SEÇİLMENİZ BİZİ MUTLU ETTİ’

GÖRSEM olarak her zaman Ali Korkmaz’ı desteklediklerinin bilgisini veren Başkan Karaman, “Bizlerin yanında oldunuz. Bu bir bayrak yarışıdır. Ama sizin seçilmeniz bizi çok mutlu etti” dedi. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Karaman, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yapacakları etkinliklere dikkat çekerek, Ali Korkmaz’ı da programlarına davet etti.

‘GÖRSEM BÜYÜK İŞLER YAPTI’

Çalışmalarında farkındalık yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Dursun Karaman, “Bu faaliyetlerimizde sizin de aramızda olmanız bizi mutlu edecektir” değerlendirmesinde bulundu. Engellilere her zaman en güzel şekilde destek vermeye hazır olduklarının vurgusunu yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise, “GÖRSEM, büyük işler yaptı ve giderek büyüyor. Bizler her zaman sizlere destek vermeye hazırız” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor