Kategoriler

Meydan

Başkandan meslektaşlarına öğretmenler günü yemeği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğretmenlerin onuruna verilen yemek ile 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Öğretmenler Günü dolayısıyla kentimizde görev yapmakta olan ve emekliye ayrılan öğretmenler için  Antikkapı Restorantta yemek verdi. Yemeğe  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı  Derviş Ahmet Set, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli’nin 12 ilçesinden öğretmenler katıldı.

 

TÜM ÖĞRETMENLERE GÖNÜL DOLUSU SELAM

Öğretmenler günü dolayısıyla yemekte konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ‘’Ben de bir öğretmenim. Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakârlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin verdiği mutluluk, hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğretmenin hasat mevsiminde gizlidir. Öğretmenler geleceğin mimarlarıdır. Kendi bahçesinde yetişen ağaçların meyvelendiğini görmek, ışığına ışık, umuduna umut kattığı öğrencilerinin insanlara faydalı olduğunu görmektir onun ödülü. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz de aynen bir ana gibi, bir baba gibi kutsaldır. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimize gönül dolusu selâmlarımı sunuyorum. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimi hayırla yâd ediyor, ellerinden öpüyorum’’dedi.

 

SAHNE ÖGRETMENLERİN GECEYE RENK KATTI   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla gerçekleştirilen yemekte  Sahne Öğretmenlerin yarışmasında birinci olan öğretmenler performans sergiledi. Vokal dalında birinci olan Conk Bayırı Koleji Müzik Öğretmeni Fırat Nadir Bilgin sevilen eserleriyle yürekleri ısıtırken ,yine aynı yarışmada stand-up kategorisinde birinci olan Sami Bolat izleyicileri güldürdü. Program Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Öztürk ve Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set’e Darıcalı öğrencilerin Ebru Sanatının sergilendiği tablo ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu