Kategoriler

Meydan

Kartepe Belediyesi Osmanlıca Kursu Açıyor

Kartepe Belediyesi Osmanlıca Kursu Açıyor

 Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK kurslarında branş sayısını artıracakları ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yılla birlikte Osmanlıca kurslarını da ilçe halkının hizmetine açıyor.

Geçen yıl ki yıl sonu sergilerinde KAR-MEK kurslarının kalitesini artırmak için branş çeşitliliğini sağlayacaklarını ve mekan iyileştirmesinde bulunacaklarını ifade eden Başkan Hüseyin Üzülmez, yeni yılda bu hedefini de gerçekleştiriyor.

KARMEK Kursları kapsamında yeni yılda açılacak olan Osmanlıca kursunun ilk uygulaması pilot bölge seçilen Ataevler Kurs Merkezi’nde uygulanacak. Gelecek talepler doğrultusunda kurs için ilçenin farklı yerlerindeki kurs merkezlerinde Osmanlıca kursunun düzenlenmesi planlanıyor.

Satış Birimleri Hizmete Açılacak

Başkan Üzülmez, hanımlarımızın bu güzel kurs merkezlerinde bilgi, kültür ve sosyal yönleri ile el becerilerini, sanat ve estetik anlayışlarını zenginleştirmek için hizmet programlarının yeni yılda da artırarak geliştireceklerini ifade etti. Bu kapsamda yeni yıl ile birlikte KARMEK Kursiyerlerine yıl boyunca yaptıkları ürünlerin satış ve pazarlamasını yapacakları ürün satış yerlerini de açma hazırlıklarının hızla ilerlediğini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Her şey Kartepe ve Kartepeliler için” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Plaj Şenlikleri Sekapark’ta Başladı
GÜNDEM
Halkevi Gençlik Merkezi’nde Kayıtlar Başladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nden Çifte Etkinlik
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ağır Hasarlı Binaya İlk Kepçe Vuruldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Futbol Okulu Yeni Yetenekleri Keşfedip Yetiştiriyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Yılmaz’dan Gonca’ya Övgü Dolu Sözler
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Zeynep Gökçen Okyar ile Kazım Korkulu Evlendi.
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’DE TARİH DEĞERİNİ BULUYOR
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
MOLOZ DÖKERKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN: KÖRFEZ'DE 'FOTOKAPAN' DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KARISINI ÖLDÜRMÜŞTÜ, TEKERLEKLİ SANDALYE İLE SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANDI