Kategoriler

Meydan

AKP İL BAŞKANI ŞEMSETTİN CEYHAN OLDU

AKP'de 7 Şubat'ta gerçekleşecek olan il kongresi için Ankara'ya çağrılan 4 aday adayından Şemsettin Ceyhan aday olarak gösterildi.

AKP'de 7 Şubat'ta gerçekleşecek olan il kongresi için aday olan 6 isimden Adem Koç, Zihni Yılmaz, Halit Çokan ve Şemsettin Ceyhan isimleri bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere genel merkeze çağrılmıştı. Genel merkezde adayların dışında Milletvekili Zeki Aygün, il başkanı Mahmut Civelek, il teşkilat başkanı Mehmet İpşiroğlu, il koordinatörü Temel Coşkun ve il kadın kolları Oya Tuncel de hazır bulundu. Normalde 18.00'de gerçekleşmesi gereken görüşmeler Başbakan Davutoğlu'nun programı sebebiyle 22.10'da başlayabildi. Genel merkezde diğer illerden de görüşme için gelindiği öğrenildi.

 

DAVUTOĞLU 'CEYHAN' DEDİ

AKP Kocaeli İl Başkanlığı'na aday adayı olan Adem Koç, Zihni Yılmaz, Halit Çokan ve Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun genel merkeze gelmesiyle birlikte sırayla Başbakan ile görüştüler. Adayların ardından Başbakan Davutoğlu, Civelek ile saat 23.00 sıralarında görüşmeye girdi. Yaklaşık 15 dakika süren görüşme sonrasında ise Başbakan Davutoğlu AKP Kocaeli İl Başkanlığı adaylığına Şemsettin Ceyhan isminin seçildiğini açıkladı. Görüşmeler için Ankara giden il teşkilatı bu gece ilimize hareket edecek. İl başkanı Civelek'in daha önce yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde aday tanıtım programı gerçekleştirilmesi bekleniyor.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
194 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor