Kategoriler

Meydan

Başkan Baran Üzülmez’i Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından kendisine yapılan ziyaretçilerini makamında ağılamaya devam ediyor.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından kendisine yapılan ziyaretçilerini makamında ağılamaya devam ediyor.

Evi ve makamı ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Baran’ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ziyaret etti. Kendisini ziyarete gelen Hüseyin Üzülmez’i kapıda karşılayarak Hoş geldiniz diyen Başkan Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Baran, “O Heyecanı ve Mutluluğu Yaşamayı Allah Herkese Nasip Etsin”

Mekke ve Medine’ye gitmenin heyecanını yeniden yaşayan Başkan Baran yaşadıklarını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e anlattı. 15 günlük umre ziyareti esnasında güzel anılarda yaşadığını ifade eden Başkan Baran, “Allah herkese nasip etsin. Daha öncede Hac vazifesi nasip olmuştu. O heyecanı ve mutluluğu bir kez daha ailemle yaşamak nasip oldu. Allah herkese bu heyecanı ve mutluluğu yaşamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Üzülmez, “Körfez Halkı Gerçekten Çok Şanslı”

O manevi ortamı yaşamayı dileyerek sözlerine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Umre vazifesini tamamlayarak sağ salim ailesiyle birlikte yurdumuza dönen hemşerim ve çok saygı değer arkadaşım Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı tebrik ederim. Yapmış olduğu umre vazifesini Allah Kabul Eylesin ve bizlere de nasip etsin. Maşallah kendisi hiç ara vermeden ayağının tozuyla çalışmalar başladı. Körfez halkı gerçekten çok şanslı böyle azimli bir belediye başkanına sahipler” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, kendisini ziyaret eden misafirlerine kutsal topraklardan getirdiği zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu. Samimi ortamda geçen sohbet sonrası gelen misafirlerini Başkan Baran kapıya kadar uğurladı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde
GÜNDEM
116 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir Oda Orkestrası 13 Mayıs’ta; Klasik Müzik Sevenlerle Buluşacak
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Mutluluklara Ortak Oluyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Ormanlık Alanlara Girişlerde Kısıtlamalar Getirilecek
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ten Umre Ziyaretleri