Kategoriler

Meydan

Kadın Platformu, Özgecan için yürüdü

Kocaeli Kadın Platformu üyeleri, Mersin Tarsus'ta yakılarak öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için yürüdüler.

 Kocaeli Kadın Platformu üyeleri geçtiğimiz günlerde Mersin Tarsus'ta yakılarak öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için yürüdü. Belediye İş Hanı önünden başlayarak Cumhuriyet Parkına kadar yürüyen yaklaşık 250 kadın sık sık slogan attı. Yürüyüşe CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP Milletvekili Aday Adayı Müzeyyen Topçu Tan, sivil toplum kuruluşları ve kadınlar katıldı.


“KADINLARIN SESİ DUYULMALI”

Kocaeli Kadın Platformu adına açıklama yapan Eğitim-Sen Kadın Sekreteri Çağla Aslan kadın cinayetlerinin her geçen aratarak devam ettiğini söyleyerek, “Yıllardır kadın cinayetlerine karşı gerekeni yapmayanlar, bu cinayetler karşısında katillere tahrik indirimi yaparak bu cinayetlerin önünü açıyor. Özgecan'ın katili karşısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yine ‘Elleri kırılsın inşallah mı?’ diyecek? Bu canilerin bir an evvel bulunup cezalandırılmasını isteyen kadınların sesi duyulmalıdır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!