Kategoriler

Meydan

MHP, Etkili Sandık Gönüllüsü Projesini başlattı

MHP Körfez’de, Esentepe Mahallesi’nde seçim bürosu açtı ve Etkili Sandık Gönüllüsü çalışmasının başlangıcını yaptı.

 MHP Körfez’de, Esentepe Mahallesi’nde seçim bürosu açtı ve Etkili Sandık Gönüllüsü çalışmasının başlangıcını yaptı. Mahalle başkanı seçilen iki görevliye, seçmen listeleri verildi ve çok şey beklenen Etkili Sandık Gönüllüsü projesinin başlangıcı Körfez’de yapıldı.

Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi numara 214’te hazırlanan seçim bürosu kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MKYK Üyesi Musa Küçük, Kocaeli  eski Milletvekili Kemal Köse, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık partili gurubu katıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı açılış töreni sırasında da Kuzey Mahallesi Başkanı Serdar Kökçan’a ve Esentepe Mahallesi Başkanı Köksal Dolan’a yetki belgeleri ve mahallelerindeki seçmen listeleri teslim edildi.

İl Başkanı Aydın Ünlü, burada yaptığı konuşmada, kendisinin Kartepe 1087 nolu sandıkta oy kullandığını hatırlatarak, ‘’Seçim sonrasında takip edin bakalım sandığımdaki oy oranı ne kadar artmış. Sizlerde, sahaya ne kadar çok insan indirebilirsek, sandık gönüllülerini ne kadar arttırabilirsek o oranda başarılı oluruz. Teslim edilen seçmen listeleri üzerinde çalışma yaparak, Etkili Sandık Görevlileri projesi kapsamında çok sayıda insanı sahaya indirin. Pazar günü ve dışarıda eksi 1 derece soğukta, 100 insan buraya aynı amaçla geldiyse, biz bu işi başaracağız demektir’’ dedi.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da yaptığı konuşmasıyla, partilileri ve vatandaşları birlikte çalışmaya ve başarıya odaklanmaya davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
134 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi