Kategoriler

Meydan

DERİNCE’DE POMPALI CİNAYETİ

Derince Kaşgaldere’de 22 yaşındaki Onur Deniz kimliği belirsiz kişiler tarafından uğradığı pompalı tüfekle öldürüldü

Körfez’de oturan Onur Deniz (22) adlı genç, bir husumet nedeniyle tartıştığı şahısların, silahlı saldırısı sonrasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 24.00 sıralarında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Darp nedeniyle hastanede tedavi gören Barış Deniz’in yanına gitmek isteyen Onur Deniz ve Murat Deniz ile kardeşlerinin önüne ellerinde tabanca ve pompalı tüfek bulunan 4 kişilik gurup çıktı. İki gün öncesine dayanan kavga ve darp nedeniyle Deniz kardeşlerin önünü kesen T.B., Ş.İ., S.M. ve N. Adlı şahıslar, Deniz kardeşlerle tartışmaya başladılar. Tartışma sırasında iddiaya göre S.M. tüfek, T.B. de tabanca çıkarttı. Bu sırada Murat Deniz, karşısındaki şahıslara atıldı ve ellerindeki tabancayı düşürdü, ancak pompalı tüfeğin ateşlenmesine engel olamadı. Ateşlene tüfekten çıkan mermi Onur Deniz’e isabet etti ve karnından ağır yaraladı. Olaydan sonra karşı gurup kaçarken, ağır yaralanan Onur Deniz, Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, olay Barış Deniz adlı gencin, bir gün önce kavga ettiği şahıslar tarafından İlimtepe Yolu üzerinde yer alan baraj kanarına zorla götürülüp darp edilmesiyle başladı. Yine iddialara göre darp sırasında gurubun elinden son anda kurtulup, kendini baraja atarak kaçan Barış Deniz, öldürülmekten kurtuldu. Bu şekilde başlayan kavga daha sonra hastane ziyareti sırasında işlenen cinayetle noktalandı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Onur Deniz’in bekar olduğu ve ailesiyle birlikte market işletmeciliği yaptığı öğrenildi. Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde oturan Onur Deniz’in cenazesi yakınlarının göz yaşları arasında Yavuz Sultan Selim Camii’nden alınarak, ikindide Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Polis, olaydan sonra yaptığı çalışma sonrasında Ş. İ.’yi gözaltına aldı. Esentepe Mahallesi’nde oturdukları söylenen diğer 3 zanlının da aranmasına devam ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
84 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
118 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret de Erdemiş’e