Kategoriler

Meydan

Ören’in organları birçok insan için ikinci şans olacak

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 73 yaşındaki Zeki Ören’in ailesi örnek bir karar aldı ve tüm organlarını bağışladı. Ören’in organları pek çok insana umut olacak.

 İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde pek çok kişiye örnek olması gereken önemli bir olay yaşandı. Kalp krizi geçirip, yoğun bakımda tedavi altına alınan ve beyin ölümü gerçekleşen Zeki Ören(73) isimli hastanın çocukları, babalarının organlarının alınmasına izin verdi. 

ÇOK HAYAT KURTARACAK
İzmit Tüysüzler Mahallesi Murat Çobanoğlu Sokak’ta oturan, Petrol Ofisi emeklisi Zeki Ören, kalp krizi geçirdi. Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, duran kalbi çalıştırılan Zeki Ören’in yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlar,  Denizli Bozkurt İlçe Garnizon komutanı olan oğlu  Ömer Ören ile  Antalya Kumluca Sosyal bilimler Lisesi Müdür yardımcısı olan kızı  Emel Ören ile görüştüler,  yaşamasının mümkün olmadığını belirterek organlarının alınmasını teklif ettiler.  ÇOCUKLARI ONAY VERDİ Ömer Ören ve Emel Ören, hayatlarının belki de en zor kararını verdiler. İstanbul’dan organ nakli ekibi Seka Devlet Hastanesi’ne geldi. hayatından umut kesilen, makineye bağlı olan babalarının fişinin çekilmesini onayladılar. Özel ekip,  Zeki Ören’in böbrek, karaciğer, kalp ve göz korneasını aldı, organ bekleyenlere nakil için götürdü. Zeki Ören7in cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Tüysüzler Camii’nden alınarak Kullar mezarlığında toprağa verilecek. Organları ise, en az 4 insana hayat verecek. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu