Kategoriler

Meydan

Adress Bar cinayetinde 12 yıl 6 ay hapis cezası

Barlar Sokağı’nda bulunan Adress Bar’da çıkan kavgada Hakan Çınar isimli vatandaşın silahla vurularak öldürülmesinin ardından görülen davada Vedat Kibar ve Fevzi Durak suçlu bulunarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında, Barlar Sokağı’nda bulunan Adress Bar’da çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve Hakan Çınar vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından cinayet suçlamasıyla Vedat Kibar ile birlikte Muharrem Arpacı tutuklanırken Yaşar Kibar ile Murat Kibar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, ardından devam eden yargılamada Muharrem Arpacı ve Murat Kibar da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili davanın görülmesine Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.


MURAT KİBAR DURUŞMAYA GELMEDİ

Davanın karar duruşmasına tutuklu yargılanan sanıklar Vedat Kibar, Fevzi Durak; tutuksuz yargılanan sanıklar Mustafa Kibar ve avukatları katılırken; davanın sanıklarından olan, 1 Mart’ta, sahibi olduğu Macho Bar’ın önünde kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Muharrem Arpacı’nın bir numaralı katil zanlısı olarak kayıplara karışan Murat Kibar duruşmaya gelmedi. Duruşmada, öldüğü için Muharrem Arpacı’nın davadan düşürülmesine karar verdi.

 

12 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Görülen duruşmada, Mahkeme Heyeti öldürme suçunda azmettirici olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Adress Bar sahibi Yaşar Kibar’ın suçsuz bularak beraatına karar verirken; tutuklu yargılanan sanıklardan Vedat Kibar ve Fevzi Durak’ın Hakan Çınarı’ı kasten öldürdükleri belirlendiği gerekçesiyle 12 yıl 6 ay, cinayet zanlısı olarak kayıplara karışan Murat Kibar’ın ise 5 yıl hapis cezası almasına karar verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
74 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"