Kategoriler

Meydan

Esnafın başına bela olan hırsızlar yakalandı!

Derince İlçesinde esnaflık yapan vatandaşların kabusu haline gelen yaşları 15 ila 18 arasında değişen 5 zanlı Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı.


Şubat ve Mart aylarında Dumlupınar Mahallesi`nde börekçiden kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından televizyon, telefon ve para çalındı.

Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi`nde faaliyet gösteren bir kebapçının ise camlarını kırdılar, ancak hırsızlık olayını gerçekleştiremeden kaçtı. Yavuz Sultan Mahallesi Körfez Caddesi`nde bulunan süpermarketten sadaka kutusu ve Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan restoranın camı kırılarak içeri girildi ve kasasından bir miktar para çalındı.

Sırrı Paşa Mahallesinde bulunan bir işyerinden ise bir miktar para çalınırken, aynı cadde üzerinde faaliyet gösteren kahvehane ve pide salonu da hırsızların hedefi oldu. Son olarak Yenikent Mahallesi bulunan bir çay ocağına da giren hırsızlar kasada bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı.

Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince hırsızlık olaylarının ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından zanlıların kimlikleri tek tek tespit edildi.

Yaşları 15 ila 18 arasında değişen A.B., K.Ö., B.E.Y., F.S. ve F.Ç. Derince`de düzenlenen operasyonla hırsızlık olaylarının zanlıları olarak gözaltına alındı. Yapılan operasyonda esnaflardan çalınan mallar ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Emniyette ifadeleri alınan 5 zanlı dün adliyeye sevk edildi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi