Kategoriler

Meydan

Salih Şirin yeniden siyaset Sahnesinde

Salih Şirin yeniden siyaset Sahnesinde

 MHP Körfez İlçe’den Belediye Başkan adayı olan ancak seçimlerin kaybedilmesinden sonra parti ile arasının bozuk olduğu söylenen Salih Şirin, köy çalışmalarına katılarak partisinin yanında olduğunu gösterdi.

MHP Körfez İlçe tarafından düzenlenen mahalle ve köy çalışmalarına, ilçe başkanlığı için aday olan Avukat Doğan Bekiroğlu ile birlikte katılarak, Milletvekili aday adaylarından Murteza Özün’ü destekleyen ve kahvehane çalışmalarında yanında yer alan Salih Şirin, yaptığı konuşmalarıyla da partiye destek verilmesini istedi.

Bu çalışmasıyla, partisi ve ilçe Başkanı Zeki Gürsu ile aralarında kırgınlık olmadığını gösteren Salih Şirin’in tutumu taban tarafından da olumlu karşılandı ve bunun seçimlerde MHP’ye güç katacağı belirtildi. Salih Şirin’le birlikte köy gezilerine katılan Avukat Doğan Bekiroğlu’da çalışmalarda partisinin yanında olduğunu göstermiş oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Baraçlı’dan Dev Projeye Gece Takibi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, TEKNOFEST Yarışmaları Final Programına Katıldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu Mimar Sinan Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yeşilin Kalbinin Attığı Fuara Büyükşehir Damgası
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Mahallede GençİZ” Coşkusu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kent Meydanı, 12 Dev Adam'ın Final Heyecanına Sahne Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez U20 15’li Ragbide Şampiyonluğa Koşuyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Özel Bireyler Sakal-I Şerif’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
“Başarıya Giden Yol, Gayretin İnşasıdır”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Alternatif Yollarla Daha Sağlıklı Ulaşım