Kategoriler

Meydan

KÖRFEZLİ KİCK BOKSÇULAR BOLU'DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜLER

KÖRFEZLİ KİCK BOKSÇULAR BOLU'DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜLER

 Bolu Kick Boks İl temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Kick Boks  İller arası kulüpler liği Minikler ve yıldızlar ( Bay – Bayan) 1. Etap şampiyonası 22-MART-2015  Tarihinde,  Bolu ilinde yapıldı. 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada 20 hakem görev alırken, İlimizden Mehmet Durukan hakem olarak görev yaptığı şampiyona Çok çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Türkiye şampiyonası öncesi bu tür organizasyonlar yaparak sporcuları ,Haziran ayında Isparta da yapılacak Türkiye kick boks şampiyonası öncesi tecrübelerini arttırmak  amacıyla yapılan maçlar  sporcular için çok faydalı olmuştur. Daha 3 Etap da ayrı yerlerde  yapılacak olan bu müsabakalar sonunda hangi kulübün  daha başarılı olacağını şimdiden kestirmek mümkün değildir.  

Körfez Uzakdoğu sporları İhtisas kulübü Başkanı ve Taekwondo  Kick Boks Teknik Direktörü Aşkın KAHVECİ:Kulübümüzden 7  Sporcuyla katıldık.

İdareci Yasin ULUSOY, Antrenör Canan UZUN Nezaretinde katılan Sporcularımız 3 Altın Madalya alarak İlimize dönmüşlerdir. Taekwondoda Türkiye Şampiyonu Olan Şevval YARAR Aynı başarısını Kick boks tada sürdürmek istiyor. 47 Kg Şampiyon olan Şevval Yarar Hedefinin diğer etaplar dada başarılı olup Türkiye şampiyonasın da şampiyon olmak dedi

Mustafa Doğan KARAKULLUKÇU 57 Kg da  ,Ali Tunahan Çoşğun 42 kg.da şampiyon olan Sporcular 3 altın madalya alarak  1. Etabı tamamlamışlardır. Diğer sporcular ilk 8 de kalarak birer 2 şer maç kazanarak  iddialı olduklarını gösterdiler Aşkın KAHVECİ Sporcularımı kutluyorum dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı