Kategoriler

Meydan

Ensar Vakfı Keleşoğlunu ağırladı

Ensar Vakfı Keleşoğlunu ağırladı

 Ak Parti Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Keleşoğlu Körfez Ensar Vakfını ziyaret etti. Körfez Tabanlı İş Merkezinde bulunan Ensar Vakfı Şubesini ziyaret eden Keleşoğlu.2nu Ensar Vakfı Körfez İlçe Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Çok sıcak bir ilgi ve alakayla karşılanan Keleşoğlu, şunları söyledi.

ANKARA'YA GİDECEĞİZ
Sendikacılık ve okul müdürlüğü geçmişinden sonra siyasete atıldığını söyleyen Keleşoğlu, "Kendimi çok bilgili zannediyordum ama bilmediğimiz daha çok şey var. Biz şu ana kadar öğretmenlikte de, sendikacılıkta da, hayatın her alanında yaptıklarımızı Allah ve millet için yapıyorduk. Kocaeli'de de sendikacılık adına hep hayırlı işlerin yanında olduk. En çok iftiraya uğrayan sendikacı ve müdür bendim. Ama herkes selden kaçarken biz sendikacılık yaptık. Bizim hedeflerimiz var. Başkanlık sistemi, yeni anayasa ve barış süreci hedeflerimiz var. Bu kapsamda 'Türkiye'de Başkanlık Sistemi Platformu'nu kurduk, onun başkanı da benim, yakında çalışmalar yapacağız. Sonra bu platformu Memur-Sen'e devredeceğiz. Çünkü biz Ankara'ya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Keleşoğlu, diğerlerine göre kendisinin bu işi daha çok hakettiğini de söyleyerek, "Siyasete atılma cesaret, de herkese nasip olmaz. Siyaset üstü uğraşlarla biz siyasetçilerin önünü açıyorduk. Biz kendimizi bekledik ve bildiğimiz çizgide devam ettik. Siyaset alanı, bizim gibi insanlar için en geniş kapsamlı alandır. Bu yüzden bu yola girdik. Yıllardır zaten bize bu telkinler yapılıyordu. Biz olgunlaşmayı bekledik. Sendikacılık sürecimiz tamamlandı. Birileri bizim sendikacılığımız için 'atlama, sıçrama yeri' diyor, ama biz sadece sendikacılıkta süremizi doldurduk. Şu anda siyaset alanında mevcut olan değerler kadar bizim de bu işi hakettiğimizi ve hatta daha çok hakettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü biz eğitimden ve sendikacılıktan geliyoruz. Toplumdaki her kesimin dertleriyle dertlenen insanlarız. Girdiğimiz her seçimi aldık, bunu da alacağız. Yüzde 99 milletvekili olacağız. Bu toplantıları da yüzde 1'lik ihtimali ortadan kaldırmak için yapıyoruz" dedi. 



Ak Parti Aday Adayı Halil İbrahim Keleşoğlu'nu Ensar Vakfı tam kadro karşıladı.


Ensar Vakfi Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve Yönetimi tarafından yakın ilgi ve alaka gösterilerek karşılanan
Ak PartiMillet Vekili aday adayı Halil İbrahim Keleşoğlu, gösterilen yakın ve ilgiye çok teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bulvarı, Çiftçilerin Korteji İle Şenlendi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Nurgül Beyti Ekinci: "Kadınların Değeri Hayattayken Bilinmeli"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Stat Kavşağını Kocaelispor’un Arması Aydınlatıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de En Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çok Sevdiği Motosikleti Ölümüne Neden Oldu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a Duygu Dolu Mektup
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"