Kategoriler

Meydan

DOĞAN ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR

İzmitli çocuklar bisikletlerine kavuşmaya devam ediyor

 İzmitli çocuklar bisikletlerine kavuşmaya devam ediyor.  "Her çocuğun bisikleti olsun" projesi kapsamında şehrimizdeki çocukları bisikletlerine kavuşturmaya devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak  Yenimahalle Orta Okulunda 44,  Özel ODTÜ-KYÖD Orta Okulunda da 39 öğrenciye bisiklet dağıttı.

 

Bisiklet dağıtım törenine İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Belediye Meclis Üyeleri Hayrettin Ünlü, Hüseyin Polattimur, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Yeni Mahalle Ortaokul Müdürü Erhan Göçer, Özel ODTÜ KYÖD Ortaokulu Müdürü Güler Telli, Yeni Mahalle Ortaokulu Okul Aile birliği Başkanı Habibe Yüksek, Özel KYÖD Ortaokulu Okul aile Birliği Başkanı Gülderen Say, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

BİZDE AYRIM YOK

 

Öğrencilere bisikletleri kendi eliyle teslim eden Başkan Doğan” özel okul, devlet okulu ayrımı yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bizim için çocuk her yerde çocuktur. Zengin fakir çocuk ayrımı yapmak bize göre değil. Her çocuğun bir bisikletim olsun hayali vardır. İzmit Belediyesi olarak bizler çocuklarımızın bu hayalini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Yarının başkanları, başbakanları, cumhurbaşkanları bizim çocuklarımız olacak” dedi.

 

YOKLUĞU BİLİRİM

 

Yürüttükleri sosyal belediyecilik anlayışıyla Türkiye’ye örnek projeler yaptıklarını belirten Doğan, “Gecemizi gündüzümüze katarak çocuklarımız için çalışıyoruz. Dar gelirli bir ailenin çocuğu olup, sahip olmak istediği şeye sahip olamamanın ne demek olduğunu ben iyi bilirim. Benim çocukken hiç bisikletim olmadı, olamadı fakat bizim çocuklarımızın olsun istiyoruz. Hükümetimizin 12 yıldır yürüttüğü yönetim anlayışıyla bizim çocuklarımız bu sıkıntıları, bu eksiklikleri yaşamayacaklar” şeklinde konuştu.

 

Bisikletin henüz diğer araçlar tarafından bir araç olarak algılanmadığını da vurgulayan Başkan Doğan çocukları hız yapmamaları ve kask takmaları konusunda uyardı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak