Kategoriler

Meydan

Korkmaz: “İstikrar için evet diyeceğiz”

Korkmaz: “İstikrar için evet diyeceğiz”

 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir araya geldiği esnaf toplantısında konuştu. 7 Haziran seçimlerinin her açıdan çok önemli olduğuna dikkat çeken Korkmaz, “7 Haziran’da özellikle ülkenin istikrarı için çok önemli. Dünyanın her köşesinde farklı farklı kaosların yaşandığı bir ortamda ülkemizin istikrarı için evet diyeceğiz” dedi

“BİZİM HAYALİMİZ 2023”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, SKM programı kapsamında Mehmet Ali Paşa Mahallesi esnafını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekili adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Mehmet Akif Yılmaz ile bir araya getirdi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi Köse Sokak’ta bulunan Köfteci Niyazi önünde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Korkmaz, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti: “Türkiye hızla büyümeye devam ediyor. Dünyanın hayranlıkla izlediği projeler hayata geçiyor. Biz 2023 Türkiye’sini hayal ediyoruz. Bu yüzden istikrarın devam etmesi, özellikle Dünya’nın her köşesinde kaoslar yaşanırken bizim bu büyüme ivmesini sürdürmemiz çok önemli” dedi.

KARAOSMANOĞLU, ESNAFI DİNLEDİ

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, her alanda kent insanına mutlu, temiz bir yaşam sunmayı amaçladıklarını, göreve geldikleri günden bu yana bu amaçla hizmet ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Bizim güzel insanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bize verilen emaneti hiçbir zaman yere düşürmedik ve en güzel şekilde koruduk. Biz bu hizmetleri yaparken arkamızda güçlü bir iktidar vardı ve onun sayesinde yaptık. Şimdi aynı şekilde hem yerel yönetimlerde hem de merkezi yönetimde güçlü olarak devam etmeliyiz” dedi. Karaosmanoğlu ayrıca programa katılan esnaflara teşekkür etti ve milletvekili adaylarıyla birlikte bölge esnaflarını dinledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI
GÜNDEM
KOSTÜ'DEN FİYAT AÇIKLAMASI: "ÜNİVERSİTE SİYASET YAPMA YERİ DEĞİLDİR"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Söğüt’e Kutlama Ziyareti
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri