Kategoriler

Meydan

VATANDAŞ AK PARTİYİ BAĞRINA BASIYOR

Haber : Burhan YARAR/KOCAELİ AK Parti Körfez İlçe teşkilatı Körfez’de adeta fırtına gibi esiyor. Körfez’de çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmayan Osman Badem Başkanlığındaki ilçe teşkilatı ziyaret ettikleri evlerdeki hasta olanlarla yakından ilgileniyor.

AK Parti Körfez İlçe teşkilatı Körfez’de adeta fırtına gibi esiyor. Körfez’de çalmadık kapı, girilmedik ev Bırakmayan Osman Badem Başkanlığındaki ilçe teşkilatı ziyaret ettikleri evlerdeki hasta olanlarla yakından ilgileniyor.

Bugun’de Ak Parti Kocaeli Millet Vekili adayı Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Ak Partili heyetin bu hareketleri vatandaş tarafından takdir topluyor.  İlçe teşkiatında saat 11’00 de basın toplantısıyila başlayan Program Körfez İlçe Esentepe mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam etti.Programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak parti Körfez ilçe Başkanı Osman Badem, gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve kalabalık bir Ak Partili teşkilat uyesi katıldı. Esentepe mahallesndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları not aldı. Öğlen Namazını Esentepe Murat Caminde kılan Ak Partili heyet Namaz sonrası Cami cemaatile bir süre sohpet etti. Millet Vekili Mehmet Akif Yılmaz’ı samimi şekilde karşılayan Cami Cemaati çıkmış olduğnuz bu yolda Allah yardımcınız olsun yükünüz ağır dediler. Vatandaşlara gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Millet Vekili Adayı Yılmaz şunları söyledi. Yılmaz’’siyasi sahnede Milletin emanetini üstlendik, dua edin Rabbim bu yükü hakkıyla kaldırabilmeyi nasip eylesin. Bugün Körfez’de çok güzel insanlarla buluştuk dualarını aldık. Körfez bizim için çok önemli. Kocaeli’mize ve Türkiyemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin eski karanlık günlerine dönmesine müsaade etmeyeceğiz.






Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak