Kategoriler

Meydan

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Milli İttifak’ın Kocaeli Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan ve Fatih Polat, Genel Seçim saha çalışmalarını parti yönetimi ile birlikte yapmaya başladılar.

 Milli İttifak adayları, ilçede yeni hizmete giren Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve esnaflık yapan Ahmet Dursun’a ait A’dan Z’ye adlı iş yerine giderek esnafın sorunları üzerine sohbet ettiler. Yapılan saha çalışmasında daha sonra Ağedere Caddesi’ndeki diğer esnafları da ziyaret eden adaylar ve yöneticiler, her yerde aynı sorun yumağı ile karşılaştılar. Siftah yapamamaktan ve ödemelerine yetişememekten yakınan Körfez esnafı, tek umut olarak yeni bir oluşum ve Milli İttifak’ın mecliste yer almasının beklentisi olduğunu söylediler.

Milli İttifak gurubu daha sonra da Yarımca Mimar Sinan Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ettiler. Buradaki ziyarette de esnafın sıkıntı içinde olduğu ve adeta kriz yaşandığının söylenmesi üzerine, sorunların başında AVM’lerin geldiği görüldü. Milli İttifak adayları yaptıkları açıklamada, yabancı kaynaklı olan AVM’lerin esnafı zor durumda bıraktığını belirterek, ‘’AVM’lerin çoğu yabancı ortaklı ve satılan ürünlerin yüzde 80’ı da ithal mallardan oluşuyor. Esnaf, kampanyalar yapmasına rağmen ayakta zor duruyor ve küçük esnaf bitme noktasında yaşıyor. Bizi bu ekonomik sıkıntıdan kurtaracak tek siyasi hareket Milli İttifak’tır. Saha çalışmalarında tüm esnafın aynı sıkıntıda olduğunu gördük. Bu duruma çözüm bulunması için Milli İttifak’ın mecliste yer almasını özlemle beklediklerini söylediler’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK