Kategoriler

Meydan

TÜRKKAN MUHTARLARI KAHVALTIDA TOPLADI

MHP Kocaeli Milletvekili ve adayı Lütfü Türkkan, Körfez ilçesindeki mahalle muhtarlarını kahvaltıda bir araya getirerek, sorunlarını dinledi ve yaptığı konuşmada da destek istedi.

 Körfez İlçesi’nde ki mahalle muhtarlarının davet edildiği kahvaltı, Yeni Yalı Mahallesi’nde A’dan Z’ye Kahve Dünyası adlı iş yerinde yapıldı. Burada verilen davete, Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçe yönetimi, kadın kolları ve ülkü Ocakları, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve muhtarlar yer aldı.

Yapılan kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Lütfü Türkkan, daha önce de danışmanını göndererek köylerin ve mahallelerin sorunlarını öğrendiğini, bunları da mecliste gündeme getirdiğini hatırlatarak, ‘’Kendi özgür düşüncelerinizle burada yer aldığınız için teşekkür ederim. Yalnızca Allah’a inanıyor, Allah’tan bekliyoruz. Başka da kimseden korkumuz yok. Eskiden insanlar bir birlerinin davetine gitmekten korkmazlardı, şimdi bu ortam kalmadı. İnsanların demokrasiyi iliklerine kadar hissederek, özgürce yaşamalarını isterdim, fakat bu gün mimlenme korkusuyla yaşanıyor. Türkiye’de sağlık hizmeti yalnızca otelcilik anlamında iyileşti’’ dedi.

Türkkan, konuşmasında muhtarlarla ilgili konulara da değinerek, ‘’Nesiniz siz deve mi, kuş mu, yoksa deve kuşu mu? Yargılanmaya gelince devlet memuru yasalarıyla yargılanıyorsunuz, ama hiçbir memur hakkı verilmiyor. Mahallede, vatandaşın bir sorunu olduğunda muhtara gidiyor, danışıyor. Bu nedenle muhtarlar önemlidir. Fakat, muhtarların bu saygınlığını bitirmek istiyorlar, itibarsızlaştırıyorlar. Muhtarın, belediye başkanı ile görüşebilmesi bir lütuf olarak gösteriliyor. Ağlamayan çocuğa meme vermezler, eğer susarsanız, bu durum daha farklı boyutlara da gider, itibarsızlaştırmaya devam ederler. Milletvekili seçilebilirsiniz, insanlar partiye oy veriyor, ama muhtar olamazsınız, vatandaşlar kişiye oy veriyor. Türkiye’de emekliye, işçiye verilen paranın yüzde 50’si dolaylı vergilerle ay sonu gelmeden geri alınıyor. Bu nedenle kaynak arama sıkıntıları yok’’ dedi.

Toplantıda muhtarlar tarafından İlimtepe, başta olmak üzere mahallelerin sorunları da konuşuldu. Ençok problemi olan İlimtepe için yorum yapan Türkkan, ‘’İliimtepe’yi mecliste de gündeme getirdim. İlimtyepe, hastane olması gereken bir konumda. Ama, burada MHP imzası olduğu için yatırım yapmaya korkuyorlar. İnsanlara söylüyorum, maddi gücünüz varsa İlimtepe’de ev alın. Bu kadar sanayi ve liman iç içe yaşam olmaz’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor