Kategoriler

Meydan

KATIRCIOĞLU “SPOR YAPMAK HERKESİN HAKKI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu unutmadı

 AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı R. Sezer Katırcıoğlu Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Hasan Doğan Amatör Evi'nde gerçekleşen ziyarette Kocaeli’de yapılan spor yatırımları konuşuldu.

 

AYDIN’DAN TEŞEKKÜR

Sporun önemine değinen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Milletvekili adayı R. Sezer Katırcıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Spora dair konuşulan ziyarette Aydın Federasyonun çalışmaları hakkında Katırcıoğlu’na bilgi verdi.  Geleceğe en büyük yatırım gençlere yapılandır AK Parti iktidarının gençlere verdiği öneme değinen Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu “2003-2015 yılları arasında Kocaelili gençlerimizin sporu, bilimi, sanatı keșfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inșa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 374,6 Milyon TL harcadık. Geleceğe sadece bina ile yatırım yapılmaz, geleceğe en büyük yatırım gençlere yapılandır” dedi.

 

SPOR HERKESİN HAKKI

Sporcu ve kulüp sayısındaki artışa dikkat çeken Katırcıoğlu “Yapılan çalışmalarla birçok spor dalında lisanslı sporcu sayısında rekor artış yakalandı. Lisanslı sporcu sayımız 5 milyona ulaştı. Kocaeli’de 2002 yılında 7.544 olan sporcu sayısı 2014 yılında 20 kat artarak 154.468’e ulaştı” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Verilen destek ve yapılan yatırımlar kulüp sayısına da yansıdı. Kocaeli’de2002’de 174 olan spor kulübü sayısı 2014’te 423’e çıktı. Bu da sporun sadece bir kesimin değil herkesin hakkı olduğunu bizlere gösteriyor. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere herkesin spor yapması için çaba sarf edeceğini dile getiren Katırcıoğlu kadının spor hayatındaki yerinin artması çalışmalar yapacağını belirtti. 



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde
GÜNDEM
63 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir Oda Orkestrası 13 Mayıs’ta; Klasik Müzik Sevenlerle Buluşacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Mutluluklara Ortak Oluyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Ormanlık Alanlara Girişlerde Kısıtlamalar Getirilecek
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ten Umre Ziyaretleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Türkiye Nüfusunun Yüzde 2,1'i Taşıyıcı, En Çok Bu Bölgede Görülüyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ’DE 2023 YILI BÜTÇE KESİN HESABI KABUL EDİLDİ